Pentru informatii Sunati la: 0733.970.427 | email: office@zaraserv.ro |

Despre Noi

"Timpul este cea mai pretioasa resursa"

VIZIUNE:

Firma SC ZARA SERV IMOB SRL infiintata din anul 2002 la Sibiu si relocata in anul 2016 la Ploiesti, avand ca prim obiect de activitate servicii IMOBILIARE. Inca de la inceput ne-am axat pe corectitudinea in afaceri, competenta, oferindu-le siguranta, seriozitate si confidentialitate clientilor nostrii.

Suntem în continuă adaptare, investim în calitatea resurselor proprii, pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de experienţa, cunoştinţele şi eficienţa cu care răspundem tuturor solicitărilor privitoare la reuşita în tranzacţii, investiţii, evaluări imobiliare etc.

Simplitatea colaborării reiese din promptitudinea de care dăm dovadă atunci când ne contactaţi, capacitatea de a înţelege specificul cererii şi rapiditatea în a vă oferi cele mai integrate soluţii, din care împreună, să alegem în timp util, varianta optimă.

SERVICII:

Agentia imobiliara ZARA SERV IMOB ofera servicii de consultanta si reprezentare in domeniul tranzactiilor imobiliare. (VANZARI, CUMPARARI, INCHIRIERI).

– asistenta tranzactiilor
– promovare imobiliara
– asistarea partilor pana la semnarea contractului final de vanzare-cumparare
– servicii de cadastru, geodezie, topografie si intabulare in cartea funciara
– asistenta juridica de specialitate (consiliere legata de oficiile registrului comertului, avize si autorizatii)
– recomandare notariala
– certificari energetice si termice (cladiri, hale, apartamente)

Aveti nevoie de administrarea proprietatii dvs?

Avem experienta necesară pentru a administra apartamente, case/vile, clădiri de birouri, clădiri rezidenţiale, depozite.

Serviciile noastre se adresează în primul rând proprietarilor, investitorilor şi chiriaşilor care vor să se bucure de timp şi spaţiu, fără să mai aibă grija facturilor şi a evenimentelor neprevăzute.

Zara Serv Imob are ca obiectiv adminstrarea eficienta a proprietatilor dvs. si cresterea valorii acestora pe termen lung.

Comisioane practicate de Agentia imobiliara Zara Serv Imob:
– Comision cumparare: 2%
– Comision vanzare : 2%
– Comision inchiriere : 50%

*Comisioanele sunt negociabile in functie de valoare, complexitate si numarul acestora si se pot discuta la sediul agentiei.

Politica preturilor afisate

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.zaraserv.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.
Agentia Imobiliara ZARA SERV IMOB nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.
Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc…) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

S.C. ZARA SERV IMOB SRL